Welkom bij Vitro Finance

Vitro Finance is een bijzondere administratieve dienstverlener. Wij zijn voor u de flexibele partner op het gebied van financiële, administratieve en fiscale zaken. Ook uw salarisadministratie is bij ons in goede handen. Dit alles voor een gunstige en concurrerende prijs. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring, opgedaan bij diverse bedrijven en in diverse disciplines, inspelen op uw wensen op die gebieden die voor u van belang zijn.

AANGIFTE 2022

Het is weer zover: AANGIFTETIJD! De eerste aangiften formulieren van de belastingdienst zijn bij zowel bedrijven dan wel particulieren in de bus gevallen, met het verzoek om aangifte te doen over het boekjaar 2022. Wellicht een mooi moment om deze werkzaamheden uit te besteden aan VITRO FINANCE. Bent u niet meer tevreden met uw huidige boekhouder of accountant, is hij te duur geworden, heeft hij te weinig tijd voor u, dan zijn wij misschien wel de flexibele partner waar u naar op zoek bent.

Wij werken voor een vast tarief per maand. Duidelijke afspraken en geen verrassingen achteraf.

Verder bieden wij u de gelegenheid om onder begeleiding zelf de boekhouding te voeren via het VITRO ONLINE boekhoudsysteem. Wij kijken over uw schouder mee en voeren indien nodig correcties uit. Is boekhouden en het bijhouden van de administratie helemaal niet uw ding, is dat ook geen probleem. Deze werkzaamheden kunt u, voor een vaste prijs per maand, in zijn geheel aan ons uit besteden.

Gun u zelf even de tijd en lees deze website eens rustig door. Misschien komt u wel tot de conclusie dat VITRO FINANCE voor u het juiste administratiekantoor is. Voor de prijs en de kwaliteit hoeft u het zeker niet te laten.

Voor het opstellen van uw aangifte zijn veel gegevens nodig. Ook wij kunnen het niet leuker maken maar wellicht maakt onze checklist het wat makkelijker. Daarom hebben wij een vragenlijst opgesteld. Wij verzoeken u de vragen, voor zover van toepassing, in te vullen en de gevraagde stukken (bij voorkeur kopieën daarvan) mee te sturen. klik hier om de vragenlijst te downloaden.

Startende Ondernemer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat:

 • affiniteit heeft met uw administratie
 • in staat is u te stimuleren en indien nodig te motiveren
 • werkt in een sfeer van openheid
 • uw visie en missie ondersteunt en waarborgt
 • duidelijk is richting u en uw personeel
 • assisteert bij verdere ontwikkeling
 • daadkrachtig optreedt
 • uw onderneming als een uitdaging ziet
 • een groot doorzettingsvermogen bezit
 • breed inzetbaar is
 • grote waarde hecht aan open communicatie

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.


Vitro Finance B.V.

′t Holland 2a
6921 GW Duiven
Tel: 0316-282275
Fax: 0316-282487