Zaken doen met Vitro Finance

Het voeren van administraties wordt steeds ingewikkelder, tijdrovender en daardoor duurder. Daarom is het van groot belang dat u uw administratie op een goede manier heeft geregeld. Dit is een van de redenen geweest voor het opzetten van ons administratiekantoor, gespecialiseerd voor met name de startende ondernemer en het MKB. Maar ook particulieren zijn bij ons welkom!

Over ons

Wij zijn een bijzondere administratieve dienstverlener die uw complete administratie kan verzorgen. Als klant van Vitro Finance kunt u kiezen uit een pakket van diensten voor een vaste prijs. Zaken doen met Vitro Finance betekent werken met een vaste contactpersoon die voor uw administratie zorgt. Overtuig uzelf dat ook u meer succes en rendement uit uw onderneming kunt halen door gebruik te maken van onze services en diensten. Wij zijn voor u de flexibele partner op het gebied van financiële, administratieve en fiscale zaken. Dit alles voor een gunstige en concurrerende prijs. Door onze jarenlange ervaring, opgedaan bij diverse bedrijven en in diverse disciplines, kunnen wij inspelen op uw wensen en op die gebieden die voor u van belang zijn.

Wat heeft u nodig ?
Het voeren van administraties voor ondernemingen en organisaties wordt steeds ingewikkelder, tijdrovender en daardoor duurder. Het wordt daarom steeds belangrijker dat u uw administratie op een goede manier hebt geregeld. Zodat u weet waar u staat en u de juiste beslissingen kunt nemen.

Hoe regelt u dat ?
Vitro Finance B.V. maakt dat mogelijk. Door te zorgen dat uw administratie bij is. Door met u afspraken te maken over het tijdstip waarop u de door u gewenste informatie op uw bureau heeft, tegen een vaste, concurrerende prijs.

Belangrijk om te weten
Bij Vitro Finance B.V. bent u zo vrij als een vogel. U tekent bij ons geen contracten. U kunt het pakket altijd aanpassen aan uw wensen en wijzigen wanneer u wilt. Bedenk echter wel, dat alle diensten die u vooruitbetaald, ook door u moeten worden afgenomen. Wij werken met netto prijzen. Bij prijswijzigingen en bij veranderingen van uw pakket krijgt u altijd van te voren een nieuwe prijsopgave.

Kortingen bij automatische incasso
Als u ons machtigt om via automatische incasso uw pakket nota’s per maand, per kwartaal of per jaar te incasseren, verstrekken wij een korting van 2 % op de pakketprijs. U ontvangt altijd eerst een nota van ons. U kunt dus altijd reageren voordat we tot incasso overgaan.

Verzorgen administratie
Op vooraf afgesproken momenten komt een administrateur van Vitro Finance B.V. bij u op kantoor uw administratie bijwerken. Dit kan ook op het kantoor van Vitro Finance B.V. gebeuren. Indien noodzakelijk wordt er bij aanvang van de dienstverlening achterstanden weggewerkt, tegen een aantrekkelijke prijs.

Maandrapportage
Wij verzorgen uw administratie en rapporteren u maandelijks over de voortgang binnen uw onderneming. Eventueel benodigde aangiften omzetbelasting en loonbelasting worden voor u verzorgd.

U kunt er ook voor kiezen uw gegevens zelf te boeken, dit kan op uw verzoek ook via internet, wij verzorgen dan de maandrapportage. Alle mutaties worden door Vitro Finance B.V. gecontroleerd.

Kwartaalrapportage
Wij verzorgen uw administratie en rapporteren u per kwartaal over de voortgang binnen uw onderneming. Eventueel benodigde aangiften omzetbelasting en loonbelasting worden voor u verzorgd.

U kunt er ook voor kiezen uw gegevens zelf te boeken, dit kan op uw verzoek ook via internet, wij verzorgen dan de kwartaalrapportage. Alle mutaties worden door Vitro Finance B.V. gecontroleerd.

Salarisadministratie
Uw volledige salarisadministratie inclusief jaaroverzichten wordt door ons verzorgd.

Jaarrekening
De jaarrekening van uw onderneming wordt gemaakt conform alle wettelijke richtlijnen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm.

Publicatiestukken
Indien uw onderneming in een B.V. uitgeoefend wordt heeft deze B.V. de plicht om de jaarrekening jaarlijks te deponeren bij de K.v.K. Deze publicatiestukken worden conform alle wettelijke regelingen opgesteld.

Aangifte inkomstenbelasting
Op basis van de door u verstrekte gegevens verzorgen wij uw aangifte inkomstenbelasting.

Aangifte vennootschapsbelasting
Wij verzorgen de aangifte van de wettelijk voorgeschreven winstbelasting indien de onderneming in een B.V. is ondergebracht.

Startende Ondernemer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat:

 • affiniteit heeft met uw administratie
 • in staat is u te stimuleren en indien nodig te motiveren
 • werkt in een sfeer van openheid
 • uw visie en missie ondersteunt en waarborgt
 • duidelijk is richting u en uw personeel
 • assisteert bij verdere ontwikkeling
 • daadkrachtig optreedt
 • uw onderneming als een uitdaging ziet
 • een groot doorzettingsvermogen bezit
 • breed inzetbaar is
 • grote waarde hecht aan open communicatie

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.


Vitro Finance B.V.

′t Holland 2a
6921 GW Duiven
Tel: 0316-282275
Fax: 0316-282487